Zašto ugovoriti putno zdravstveno osiguranje i što sve pokriva?

 

Ljeto znači putovanje

Ljeto je pred vratima, vrijeme godišnjih odmora i novih pustolovina. Uz to, razna ograničenja vezana uz Covid-19 su ili ukinuta ili umanjena, što otvara nove pravce i puteve za odmor. Europa vam stoji na raspolaganju, bilo da ste se zaželjeli zlatnih obala Španjolske, finog agroturizma Italije, unikatnog gostoprimstva Francuske rivijere ili bilo kojeg drugog dragulja Europskog turizma. Okupite obitelj ili prijatelje i otputujte u nove avanture. Ipak, EU Covid potvrde ili testiranja su i dalje na snazi za brojne lokacije.

No, gdje pronaći najnovije preporuke za putovanja i informacije o covidu? Dobar izvor ažurnih covid i putnih informacija za svaku zemlju je web stranica Ministarstva vanjskih i europskih poslova.

putno-osiguranje-covid
Ugovori putno osiguranje online

Sigurnost u inozemstvu na dohvat ruke

Kako biste na putu bili bez brige i spremni na sve izazove, dobro je učiniti prvi korak ka sigurnosti i ugovoriti putno osiguranje.
Uz samo par jednostavnih koraka možete osigurati sebe i svoje prijatelje ili obitelj online uz Sava osiguranje. Putno osiguranje pokriva rizike kao što su: troškovi hitnog liječenja u slučaju nezgode ili bolesti, potrebne lijekove, osiguran povratak u Hrvatsku u slučaju nezgode ili bolesti, gubitak osobnih dokumenata, avionski prijevoz u slučaju hospitalizacije i liječenje uzrokovano korona virusom, ovisno o odabranom paketu putnog osiguranja.

Provjeri pakete osiguranja

Čitav svijet na dlanu

Bitno je naglasiti kako putno osiguranje vrijedi za cijeli svijet, tj. za čitavo inozemstvo, a osiguranici mogu biti bilo koje dobi. U ponudi su i grupni popusti za više od 10 ljudi, ali i obiteljsko putno osiguranje. Naime, obiteljski paket putnog osiguranja kreće već od 18,51 EUR.

Kako god se odlučite, putno osiguranje će vam dati priliku da se konačno opustite i prepustite brigu osiguranju. Također je odličan omjer uloženog i dobivenog, s obzirom na brojne pogodnosti polica. Dovoljna je već samo jedna sitnica koja može poći po krivu, a putno osiguranje tako se često višestruko isplati. Svatko tko je putovao, zna koliko toga u inozemstvu može poći po krivu. Ali, to je nešto na što računamo i nema mjesta panici. Zbog toga i postoji Sava putno osiguranje.

Info izračun

Jednostavno ugovaranje osiguranja online

Ako ste pravi svjetski putnik, umjesto osiguranja na pojedinačna putovanja imate mogućnost godišnjeg osiguranja što umanjuje svaku brigu oko svih putovanja, bila ona planirana ili spontana. Nemojte dopustiti da nenadane poteškoće, male ili velike, upropaste vaše omiljeno vrijeme. Stoga požurite prije nego godišnji počnu i ugovorite putno osiguranje na najlakši način, online preko Sava osiguranja. Saznajte više o godišnjoj polici putnog osiguranja.

Bez obzira na to putujete li u susjedne i bliske EU zemlje, ili na prekooceanska putovanja, Sava putno zdravstveno osiguranje vaš je vjerni pratitelj. Nakon online ugovaranja osiguranja, polica vam stiže na vašu e-mail adresu. Što ako u inozemstvu zatrebate pomoć? Sve što trebate je čim prije nazvati 24-satni dežurni centar osiguratelja od kuda se organizira pomoć u inozemstvu: +385 1 36 39 009 ili +385 72 000 006. Sretan put, tu smo za Vas!

Nikad sami na putovanju

Prijavite se na naš Newsletter i povremeno dobivajte informacije o promo akcijama, novostima i uštedite!

*Za sva vaša pitanja, na raspolaganju vam stoje naše agentice na e-mailu ili na web-chatu u donjem desnom kutu ove stranice koju upravo čitate. Tu je i besplatni broj telefona 0800 913 023, a pratite nas i na našoj Facebook stranici.