7.4.2017.

Dan Sava Re Grupe

Dana 07. travnja 2017. obilježili smo Dan Sava Re Grupe humanitarnim radom i donacijama svojih djelatnika.

Društvo u svojim temeljnim vrijednostima promiče društvenu odgovornost koja uključuje i aktivno zauzimanje Društva i njegovih djelatnika u podizanju svjesnosti o određenim društvenim problemima.

Sukladno temeljnoj ideji Sava Re Grupe - Društvo je i ove godine (kao i  prethodnih godina) Dan Sava Re Grupe obilježilo, angažmanom svih svojih djelatnika, kroz humanitarni rad, posjet, primjerenom pomoći i humanitarnim darivanjem socijalno ugroženih obitelji i pojedinaca, u sredinama u kojima Društva djeluju kroz svoje prodajne urede.

 

U Središnjici (Zagreb) djelatnici su bili raspoređeni u nekoliko grupa. Ovogodišnja aktivnost obuhvatila je: farbanje 2 odgojno-obrazovna centra (u Dubravi i na Tuškancu), donaciju za Socijalni dućan  – otvoren za ljude koji nisu obuhvaćeni ikakvim oblikom socijalne pomoći, a jedna grupa je obišla 9-tero članu obitelji u teškom materijnom stanju (popraćeno bolešću) i proveli su s njima neko vrijeme u razgovoru, te im tom prilikom predali pakete solidarnosti koji su se sastojali od osnovnih prehrambenih namirnica, sredstava za osobnu higijenu i novčanog priloga.

„Socijani dućan“ (Zagreb, Siget 18) je na svojoj Facebook stranici istaknuo naš posjet (https://www.facebook.com/socijalniducan/).