19.9.2017.

1. Sportske igre Sava osiguranja d.d.

ZAGREB - U subotu, 09. Rujna 2017. , na Otoku mladosti na Jarunu, održane su 1. Sportske igre Sava osiguranja d.d. Okupilo se 500-tinjak djelatnika naše "multinacionalke". U toj "veseloj družini“ prisutna je bila i kompletna Uprava tvrtke Zavarovalnica Sava, na čelu s Predsjednikom g. Davidom Kastelic, a ispred Sava Re, bili su Predsjednik uprave g. Marko Jazbec kao i Predsjednik nadzornog odbora Sava Re,  g. Jošt Dolničar.

1. Sportske igre Sava osiguranja d.d.

Odmah na početku, g. Marko Jazbec i g. David Kostelic, zagrijali su atmosferu svojim strastvenim govorima o postignutom, ali i o planovima, napomenuvši da smo u manje od godinu dana poslovanja obavili fantastičan posao, kako pojedninačno, tako i kao tvrtka u cijelini.

1. Sportske igre Sava osiguranja d.d.

U natjecateljskom dijelu uživali smo u kreativnim timskim vratolomijama naših djelatnika, što je bilo popraćeno s puno smijeha i stravstvenog navijanja djelatnika koji nisu bili natjecatelji.

Natjecateljski timovi bili su savršeno usklađeni sa svojim navijačima, što je bio svojevrstan pokazatelj sinergije između back office djelatnika i naših „vojnika“ na terenu – zastupnika.

Discipline u kojima su natjecatelji pokazali svoju spretnost su bile: Pastirski slalom, Štafetna utrka u vrećama, Velika gusjenica, Kombinatorika, Timske cijevi i Timsko skijanje.

1. Sportske igre Sava osiguranja d.d.

Između natjecateljskih disciplina održan je i kratki tečaj senzualnog muško – ženskog plesa.

1. Sportske igre Sava osiguranja d.d.

Dobra atmosfera i ozarena lica svih prisutnih, još jednom su nas podsjetili da izvan poslovnih procesa, u kojima svatko „brani svoju crtu fronte u skladu sa svojim činom“, svi smo mi zaigrana djeca, željna novih izazova i pustolovina, te izazova koji naša srca pune adrenalinom i djetinjom srećom.

Sportaši (ali i navijači) moraju održavati kondiciju između ostalog i dobrom hranom, a toga je bilo u izobilju i količinama bez ograničenja.

Ukratko, 1. Sportske igre Sava osiguranja bile su izvrsna prilika za „međunarodno“ druženje izvan poslovnih okolnosti, prilika da se bolje međusobno upoznamo i vjerujemo da ćemo se na slijedećim sportskim igrama okupiti u još većem broju.

Nikad sami!

1. Sportske igre Sava osiguranja d.d.