17.5.2018.

Sava osiguranje i HNK Rijeka - Zajedno smo Rijeka!

Druženje povodom godišnjice rada najmlađeg riječkog ureda

Rijeka, 15.05.2018. –  U svom najmlađem riječkom uredu u Ciottinoj ulici, Sava osiguranje, d.d. , kao glavni sponzor HNK Rijeke, organizirao je druženje sa vodstvom i igračima HNK Rijeke, osiguranicima, poslovnim partnerima i predstavnicima medija.

Ovo neformalno druženje bila je prilika da se obilježi protekla godina dana od početka rada ureda u Ciottinoj, ali i prva godina kako je Sava osiguranje, d.d. postalo glavni sponzor Kluba sa Rujevice.

„Želja nam je ostvareni poslovni odnos, koji svi ocijenjuju kao partnerski, nastaviti, pa i proširiti i u narednim sezonama“ – rekao je Kristian Gašparini, direktor riječke poslovnice i dodao kako „ uspješnost poslovanja „Save“ na riječkom području sasvim sigurno dijelom možemo zahvaliti i sinergijskom učinku prožimanja poslovnog i sportskog duha“.

Sa strane HNK Rijeke, na susretu su bili prisutni nogometaši Jakov Puljić, Leonard Zuta i Domagoj Pavičić, kao i član uprave Kluba Dean Šćulac, generalni direktor Kluba Vlado Čohar, te jedna od sestara vlasnica „Rijeke“ – Matea Mišković.  Savinu ekipu iz Rijeke, „pojačala“  je Kristina Cvitanović -Zorić, direktorica Sava osiguranja Hrvatska, kao i čelni ljudi prodaje u RH -  Slaven Krznarić i Gregor Štangelj.

Svečarsko ruho ureda u Ciottinoj

generalni direktor Kluba Vlado Čohar predaje dres s potpisima igrača direktoru Kristianu Gašparini

igrači Jakov Puljić i Domagoj Pavičić podijelili su uzvanicima nekoliko monografija HNK Rijeka

vesela atmosfera tijekom druženja u Ciottinoj

s lijeva: Kristian Gašparini, Kristina Cvitanović-Zorić, Jakov Puljić i Leonard Zuta

"najjači sastav"  u trenucima predaha; s lijeva: Gregor Štangelj, Slaven Krznarić, Kristina Cvitanović-Zorić, Dean Šćulac, Vlado Čohar i Matea Mišković (s leđa)

Leonard Zuta daje interview za lokalne medije

dobro raspoložena Matea Mišković - jedna od sestara Mišković koje su vlasnice HNK Rijeke