12.7.2019.

Sava osiguranje ostaje ponosni sponzor HNK Rijeka

David Kastelic i Damir Mišković potpisali su danas, 12.7., u Kranjskoj Gori, ugovor kojim Sava osiguranje, d.d. ostaje glavni sponzor HNK Rijeka do kraja sezone 2022/2023.

"Suradnja s društvom Sava osiguranje je u prošlosti bila više nego uspješna, što je dokazano osvajanjem titule prvaka i dva hrvatska kupa te sudjelovanjem momčadi u kvalifikacijama Lige prvaka i Europske lige... Sava osiguranje glavni sponzor NK Rijeka

Vjerujem da ćemo u nadolazećem razdoblju zajedno postići velike uspjehe", rekao je Damir Mišković, predsjednik HNK Rijeka.

Naravno, s navedenim se slažemo i mi u Sava osiguranju. David Kastelic: "Ponosni smo što smo, kao sponzori, partneri s najvećim klubovima u regiji. Sretni smo što možemo produžiti ugovor s HNK Rijeka, jer smo svjesni da uz naše nacionalne prvake u Sloveniji, oni na hrvatskom tržištu mogu doseći i najviše. To je već i dokazano osvajanjem titule nacionalnih prvaka. Vjerujem da ćemo, uz buduću sponzorsku suradnju, napisati izvrsne sportske priče o uspjehu."

HNK Rijeka će na hrvatskim i europskim natjecanjima nositi na prsima logotip Sava osiguranja još najmanje četiri sezone. Sretno HNK Rijeka!

Nikad sami na terenu uz Sava osiguranje. #ZajednosmoRijeka.