19.12.2019.

Sava osiguranje je potpisalo ugovor s perspektivnom tenisačicom

Astrid Joha-Bilić i David kastelic, predsjednik uprave Sava osiguranja, d.d.

Danas je Sava osiguranje u Mariboru potpisalo ugovor s perspektivnom hrvatskom tenisačicom Astrid Joha-Bilić iz Zadra.

»U Sava osiguranju, odnosno našoj Podružnici Hrvatska - gdje smo postali još veći ovog prosinca uspješno okončavši preuzimanje ERGO osigurateljnih društava - odlučili smo, uz sponzorstvo HNK Rijeka koje smo produžili ove godine, podržati i perspektivnu tenisačicu iz Zadra.

Astrid nas je osvojila svojom otvorenošću i strašću za treninzima kao i dosadašnjim izvrsnim nastupima na domaćim i međunarodnim turnirima. Vjerujemo da ćemo uz potporu 2020. godine pomoći Astrid i njezinom timu te doprinijeti napretku i pobjedama na domaćim i međunarodnim turnirima", rekao je David Kastelic, predsjednik Uprave Sava osiguranja, prilikom potpisivanja ugovora.

"Astrid se još od malih nogu strastveno bavi tenisom. Sakupljanje medalja pokazalo se obećavajućim i svjesni smo u cijelom timu da napornim radom i marljivošću koju pokazuje, Astrid može postići veliki uspjeh. Drago mi je da je Sava osiguranje prepoznalo perspektivnu sportašicu u Astrid, a na nama je da to povjerenje vratimo rezultatima. S rezultatima kako u školi tako i na teniskim terenima ", rekla je Vesna Bilić, i dodala: "Poput Save osiguranja, i cijeli tim vjeruje da je Astrid nadolazeća zvijezda svjetskog tenisa."

Ugovor sa Sava osiguranjem potpisan je na godinu dana s mogućnošću produženja.