21.5.2020.

Održana 2. Inovacijska akademija Osigurateljne grupe Sava

U Sava osiguranju nastojimo da kultura inovacija postane naša svakodnevica i naša tradicija. Za to su postavljeni dobri temelji, koji su doveli do 15 inovacijskih događaja u 2019. godini i čak 13 ambasadora u inovacijama s misijom promicanja inovacijske kulture među svim zaposleniciam Sava osiguranja.

Svjesni smo da je osnova inovacije osluškivanje potreba tržišta i brzo prilagođavanje. Najbolje ideje rađaju se ako je duh inovacije prisutan u svim segmentima naših poslovnih procesa. Zato smo već održali 2. inovacijsku akademiju za sve zaposlenike Osigurateljne grupe Sava.
Iskustvo i okretnost Sava osiguranja omogućili su da ovogodišnja inovacijska akademija bude organizirana virtualno s rekordnim brojem sudionika iz svih država članica Grupe.

Ovogodišnja Inovacijska akademija posvećena je buđenju inovacija u svima nama, učenju osnova i mehanizama koji vode do najboljih ideja. Ideja do kojih dolazimo kako u poslovnom tako i u privatnom životu.

Svoju strast prema inovacijama s nama su dijelili Tovarna podjemov, poslovni inkubator Sveučilišta u Mariboru, Daniel Cronin, dr. Anja Svetina Nabergoj i Natalie W. Nixon. Virtualno nam se pridružilo više od 150 zaposlenika iz cijele Grupe.