19.2.2021.

Sava osiguranje generalni je sponzor WTA Sava osiguranje Portorož

Ljubljana, 18. 2. 2021. Nakon 11 godina WTA turnir vraća se u Portorož, bit će održan od 13. do 19. rujna, a predsjednik turnira je David Kastelic, predsjednik Uprave Sava osiguranja, d.d.

Prilikom najave turnira na današnjoj konferenciji za medije gospodin Kastelic je poručio: „Iznimno smo sretni što nas je Teniski savez Slovenije posljednjih godina prepoznao kao aktivnog partnera i ponudio nam priliku za organiziranje WTA turnira u Portorožu. To znači dodatnu obvezu za mene i moje suradnike ali vjerujem da ćemo ovaj jesenski tjedan u Sloveniji obojati sportskim i teniskim bojama.

Iako je tenis individualan sport u pozadini je puno ljudi koji svi moraju djelovati kao jedan. Na taj način radimo i u Sava osiguranju, gdje smo odličan tim te je time podrška ovom događaju još važnija. Kao bitan član sportskog segmenta u Sloveniji namijenili smo i dodatna sredstva te posebno pomoć pri organizaciji turnira ove godine. Svjesni smo da je ovakvih prilika malo i ako vam se ponudi, morate ju prihvatiti raširenih ruku. Smatram da ću kao predsjedavajući organizacijskim odborom i turnirom moći doprinijeti i odličnoj organizaciji. Ovogodišnji turnir će definitivno biti nešto posebno. Ne samo zato što se nakon dugo godina tenisači vraćaju u Sloveniju, već i zato što vjerujem da ćemo turnir moći organizirati pred punim tribinama navijača."