8.10.2021.

Sava osiguranje ponosni je generalni sponzor NK Rudeša

NK Rudes Sava osiguranje

Nogometni klub Rudeš u sezoni 2021/2022. osnažen je podrškom novog generalnog sponzora Sava osiguranja čime nastavljamo s našom tradicijom potpore sporta.

Ova suradnja jučer je u svečanoj atmosferi i službeno obilježena u nazočnosti predsjednika Uprave Sava osiguranja Davida Kastelica, zamjenika predsjednika Uprave Primoža Močivnika, člana Uprave Roka Moljka, direktorice Podružnice Hrvatska Kristine Cvitanović Zorić te direktora prodaje za Hrvatsku Slavena Krznarića kao i predsjednika kluba NK Rudeš Pere Klarića, direktora kluba Stipe Čondrića te drugih sponzora i prijatelja Kluba. 

„Sretni smo što imamo priliku podržati ovaj treći po veličini klub u Zagrebu i pratiti ih u njihovim ambicijama na putu za ulazak u prvu hrvatsku nogometnu ligu“, izjavio je David Kastelic.

Ovim sponzorstvom Sava osiguranje postalo je i dio projekta „Ideš za Rudeš“ osmišljenog s ciljem osnaživanja lokalne zajednice, a glavni promotor kvarta i nositelj njegovog identiteta upravo je nogometni klub Rudeš.

„Iznimno smo ponosni što je renomirano osigurateljno društvo Sava osiguranje postalo generalni sponzor našeg Kluba. Dodatno nas veseli činjenica što se sjedište Podružnice nalazi upravo u našem kvartu. Svakim danom rastemo kao klub u svim segmentima, a uz ovakvog partnera to će biti znatno lakše“, izjavio je predsjednik kluba Pero Klarić.

„Raduje nas što ćemo kao sponzor Kluba pomoći i razvoju društvenih i sportskih sadržaja te u budućnosti dati potporu nastojanjima Kluba u zbližavanju s lokalnom zajednicom“, zaključio je David Kastelic.

Nikad sami uz Sava osiguranje.

NK Rudes Sava osiguranje

NK Rudes Sava osiguranje