20.5.2021.

Održana 3. Inovacijska akademija Osigurateljne grupe Sava

20. 5. 2021. održana je treća inovacijska akademija Osigurateljne grupe Sava kojoj se virtualno pridružilo više od 140 zaposlenika Grupe.

Inovaciju u Sava osiguranju pokreću strast i srce. Inovacijska kultura, temeljena na potrebama naših klijenata i brzom prilagođavanju promjenama na tržištu, razvija se i postaje naša svakodnevica. Inovativni plodovi koje ubiremo zajedno su, uz moderna rješenja za poslovanje s našim osigurateljnim društvom, i inovativni proizvodi kao na primjer VIGO osiguranje.

Želimo i nadalje u zaposlenicima cijele Grupe uz pomoć inovativnih aktivnosti pobuditi znatiželju, potaknuti ih da opažaju nove ili drugačije poslovne mogućnosti u osigurateljnoj industriji i rasplamsati inovacijsku strast. Nova rješenja koja će se iznjedriti s takvom energijom zasigurno će biti prilagođena i klijentima i zaposlenicima.

Tema ovogodišnje Inovacijske akademije bilo je područje blagostanja i zdravlja koje je u posljednjih godinu dana dobilo dodatni značaj i doživjelo pravi procvat. Sava osiguranje na to je već odgovorila raznim inicijativama, ali još uvijek ima mnogo prostora za djelovanje. Na Inovacijskoj akademiji otkrili smo brojne savjete kako uspješno povezati trendove, kojima svjedočimo na ovom području, s poslovanjem.

Ove godine Strast za inovacijama podijelila je s nama Tovarna podjemov, poduzetnički inkubator Sveučilišta u Mariboru, dr. Andreas Nemeth, Živana Žerjal i Matjaž Petrovič.