6.6.2022.

Očistili smo šetnicu uz potok Vrapčak

U Zagrebu 3. 6. 2022. održana je još jedna akcija korporativnog volontiranja u okviru inicijative Srce za svijet. Ovoga puta radilo se o akciji čišćenja koju smo organizirali u dogovoru s Udrugom Žmergo koja je koordinator globalnog projekta Zelene čistka za Hrvatsku u sklopu globalnog pokreta Let's do it! i akcije World Cleanup Day te Gradom Zagrebom. Očistili smo šetnjicu i okolne površine uz potok Vrapčak u našem kvartu Rudešu u neposrednoj blizini Sjedišta Sava osiguranja u Sky Office-u. Pozivu da nam se pridruže u ovoj akciji, rado su se odazvali i nogometaši NK Rudeša čiji smo ponosni generalni sponzori.

Na ovaj način zajednički smo podržali i njihov projekt Ideš za Rudeš kojeg je pokretač sam nogometni klub Rudeš, a koji za cilj ima osnaživanje lokalne zajednice rudeškog kvarta.

Bio je ovo lijep način da nadogradimo našu poslovnu suradnju i u ovakvoj društveno odgovornoj akciji udružimo snage i učinimo pravu stvar za naš kvart, okoliš i sredinu u kojoj živimo i poslujemo. Vjerujemo da je ovo samo jedna u nizu sličnih akcija koje ćemo zajedno poduzimati kako bismo se još više povezali i u buduće bili pozitivan primjer i djelovali za dobrobit naše zajednice.

Hvala svima koji su se uključili i sudjelovali u ovoj i svim dosadašnjim akcijama!

Nikad sami. Sava osiguranje

#Nikadsami  

Foto credit G.I. Tepeš/NK Rudeš