13.6.2022.

Pomagali smo štićenicima Udruge Kap dobrote

U Zagrebu 10. 6. 2022. održali smo još jednu akciju u okviru inicijative Srce za svijet.💚 Vođeni mišlju osnivača Udruge Kap dobrote, Antuna Cveka, da svaki čovjek koji se nalazi u potrebi ima pravo na pomoć, pomagali smo onima kojima je pomoć uistinu najpotrebnija.

Kap dobrote je katolička udruga koja trenutno skrbi za oko 160 osoba većinom na području Zagreba i Zagrebačke županije. Pomaže starije osobe lošeg imovinskog statusa, osamljene, osobe narušenog zdravlja koje ne mogu zadovoljavati svoje svakodnevne životne potrebe. Riječ je o osobama koje nerijetko žive u podrumskim i tavanskim vlažnim stanovima ili drugim neprikladnim prostorima. 

Štićenici Udruge su osobe koje se ne mogu brinuti za sebe, a o kojima se nema tko brinuti. Pomoć koju im pruža Udruga od životne im je važnosti u svakodnevnoj borbi za preživljavanje.

Zaposlenici Sava osiguranja pomagali su ovom prilikom na dvije lokacije u gradu u čišćenju i pospremanju stana te donacijom prikupljenih namirnica i higijenskih potrepština i druženjem sa štićenicima Udruge.

Hvala puno svim kolegicama i kolegama koji su volontirali i donirali te se na taj način također uključili u ovu akciju pomoći.

Nikad sami. Sava osiguranje

#Nikadsami