21.10.2022.

Pomagali smo u Udruzi Kas iz Siska

Sisak, 21. 10. 2022. Srce za svijet 💚 naša inicijativa u kojoj sudjeluju svi zaposlenici Osigurateljne grupe Sava, koji svojim dobrim djelima pišu ovu društveno odgovornu priču tijekom cijele godine – prošli tjedan je svoje odredište imala u humanitarnoj Udruzi Kas.

Ova udruga kontinuirano provodi program terapijskog jahanja uz pomoć konja za djecu s teškoćama u razvoju i sve osobe s invaliditetom. Cilj ovog programa je poboljšanje kvalitete njihova života i povećanja socijalne uključenosti na području Sisačko – moslavačke županije.

Na početku druženja voditeljica Anita Trstenjak povela je ekipu naših volonterki u obilazak prostorija i cijelog imanja te ih upoznala s radom, aktivnostima Udruge te projektima kojih je Udruga nositelj. Jedan od takvih projekata je i Psihološka pomoć roditeljima u prevladavanju stresa uzrokovanog potresom. U okviru ovog i nekolicine drugih projekata održavaju se razne edukacije i radionice za djecu, umirovljenike i osobe s invaliditetom.

Našim volonterskim doprinosom bojanjem betonskih žardinjera za cvijeće uljepšali smo eksterijer ove Udruge. Fotografije donose dio radne atmosfere iz Siska.

Hvala svima koji su sudjelovali u prikupljanju donacije te volontiranju u ovoj akciji. 👌

Zajedno možemo više!

Nikad sami. Sava osiguranje