23.5.2023.

Pomogli smo životinjama Udruge S-PAS

Zagreb, 19. 5. 2023. Sve volonterske akcije koje poduzimamo u okviru inicijative Srce za svijet i u koje ulažemo svoje vrijeme i srce su posebne i vrijedne – svaka na svoj način. 🥰 Prošloga petka imali smo jedinstveno iskustvo posjetivši Gloriu Malin, predsjednicu i osnivačicu Udruge za zaštitu životinja S-PAS u njezinom domu u kojem sa svojim najbližim suradnicima vodi brigu trenutno za nešto više od 60 pasa. 🐹

Cijeli smo vikend bili pod dojmom koji je na nas ostavila Gloria, njezini psi i vrijeme koje smo proveli s njima. Ono što je nedvojbeno je neograničena ljubav koju Gloria ima za ove životinje koje su imale veliku sreću u nesreći dospjeti u Glorijin azil. Obim svakodnevnog posla koji obavlja i količinu vremena koje poklanja ovim psima možemo samo zamišljati, ali ono što je sigurno – ona to radi savršeno i vođena velikim entuzijazmom.

U gostima kod Glorije pomagali smo prošetati pse jer prema njezinim riječima upravo je to ono što im zaista treba, pored financijskih sredstava između ostalog i za pokrivanje troškova veterinara. Nedostaje im dodatnih ruku i vremena kako bi svakodnevno psi prošetali po prekrasnoj prirodi u kojoj je smještena ova Udruga.

Hvala svima koji su sudjelovali u ovoj akciji i koji su doprinijeli svojim donacijama.

Fotografije su tu da prenesu sreću i ushićenost koju su nam ove životinje pokazale kada smo došli te kao motivacija i drugima da se pridruže u pružanju pomoći.

Do tada posjetite i FB 👉 Facebook S-PAS i upoznajte se s radom Udruge i životinjama.

Nikad sami uz Sava osiguranje.