12.2.2024.

Ono smo u što vjerujemo!

Vrijednosti su ideje o tome što smatramo dobrim, poželjnim, smislenim. One su ono što cijenimo, ono što smatramo vrijednim, važnim, ispravnim, dragocjenim. 🥰 One predstavljaju nešto za što se vrijedi zauzeti i slijediti. Dakle, one su svojevrsni kompas koji nas vodi na našem životnom putu. 🧭 I u privatnom i u poslovnom svijetu.

U Sava osiguranju prije gotovo godinu dana procijenili smo da je došlo vrijeme za nadogradnju vrijednosti našeg društva. Ideja je nastala od strane najvišeg menadžmenta tvrtke, oblikovana je pod okriljem projektne grupe, a inspirirana je našim zaposlenicima koji su kroz anketu otkrili svoje iskustvo vrijednosti za koje misle da nas najbolje opisuju.

Koji je naš azimut, u kojem smjeru idemo? Koje vrijednosti utiru put do našeg cilja?

Rezultat zajedničkog rada svih zaposlenika Sava osiguranja su osvježene vrijednosti koje nas spajaju i u koje vjerujemo. 💯 Svaka vrijednost ima svoju ikonu, boju i priču, a za prepoznavanje vrijednosti pobrinut će se ambasadori koji će svojim djelovanjem biti primjer svim kolegama. 👇

💚 POVEZANOST – Srdačni odnosi su naša svakodnevica. Različiti, ali povezani, ostvarujemo zajedničke ciljeve.

💚 EMPATIJA – Slušamo, čujemo i poštujemo. Stručnosti dajemo prijateljsko lice.

💚 ZDRAVLJE – Brinemo se o zdravlju i ravnoteži.

💚 RAZVOJ – Na čvrstim temeljima tradicije radoznalo istražujemo i izlazimo iz okvira.

💚 ODRŽIVA PRIRODA – Naše srce kuca i za svijet.


U danima kada smo naše vrijednosti pustili u život, razveseljavali su nas pomno birani darovi koji će nas pratiti na poslu i pomoći nam živjeti naše vrijednosti. U nadolazećim mjesecima pobliže ćemo se upoznati sa svakom od njih i pobrinuti se da postanu dio naše svakodnevice kojoj ćemo se rado zajedno vraćati. ✨ Pritom nas očekuju mnoga iznenađenja koja će nas na različite načine poticati da svoje vrijednosti provodimo u praksi - kako na poslu, tako i u privatnom životu.

Nikad sami. Sava osiguranje.

#Nikadsami