Kreće nova sezona motora: saznajte kako uštedjeti 15-25% na obaveznom osiguranju motora uz Moto asistenciju

 

Sunce poziva na nove motociklističke avanture

Nakon dugačkog zimskog perioda napokon je stiglo proljeće, a ubrzo će i ljeto. Kada pomislite na nadolazeće lijepo vrijeme, pomislite li odmah i na prve vožnje motorom? Sjetite se užitka vožnje motorom na otvorenim cestama, planinskim putevima, manje poznatim cestama i predaha na pitoresknim odmorištima. U novom blogu objasnit ćemo kako možete uštedjeti čak 15-25% na obveznom osiguranju motora uz jedinstvenu Sava Moto asistenciju. Osim toga, ponovit ćemo i naše prijedloge za spektakularna putovanja motorom po Hrvatskom. Krenimo na put.

Prvi korak u novu sezonu motora je tehnički pregled vašeg vozila i ugovaranje obveznog osiguranja motora. Vaš motor možete osigurati i online, jednostavno i sigurno.

osiguranje-motora-akcija

Na pravoj ste adresi budući da je upravo u tijeku akcija obveznog osiguranja motora uz asistenciju. Kako funkcionira akcija?

Vrlo jednostavno: uz policu obveznog osiguranja motora odaberete i Sava Moto asistenciju i ostvarujete pravo na popust od 15% za grupu motora od 501 ccm do 1000 ccm i popust od čak 25% za grupu motora od preko 1000 ccm.

 

No, što je točno Sava Moto asistencija?

Sava Moto asistencija vaš je pouzdan partner na putovanju. U slučaju potrebe za asistencijom, zovete broj +385 01 66 66 290 i prepuštate brigu nama. Ljubazni agenti preuzet će vaš problem i osigurati najbolje rješenje.

Postoje dva paketa asistencija: prvi je Sava asistencija Moto koja nudi pomoć na mjestu asistencijskog slučaja do 400 EUR, vuču vozila do 400 EUR, zamjensko vozilo, smještaj u hotelu do 150 EUR/noć i brojna druga pokrića, za samo 74 kune godišnje.

Drugi paket je Sava asistencija Moto Premium kojeg preporučujemo, a nudi pomoć na mjestu asistencijskog slučaja u visini stvarnih troškova, vuču vozila do 3000 EUR, pomoć kod problema s ključevima do 1500 EUR, prijevoz osiguranika po popravljeno vozilo do 500 EUR, dostavu i povrat zamjenskog vozila do čak 1000 EUR, zamjensko vozilo do 72 h ili do 120 h u inozemstvu, smještaj u hotelu do 200 EUR/noć do četiri noći i brojna druga korisna pokrića koja će vam olakšati putovanje. Sava asistencija Moto Premium iznosi 268 kn za čitavu godinu.

Uštedite 15-25% na osiguranju motora

Jednom kada isprobate benefite Moto asistencije, pitat ćete se kako ste uopće vozili do sada i riskirali trošiti vrijeme i novac na nepredviđene situacije. Brinemo za vas i vaš motor kao nitko do sada. Pročitajte i naše prethodne blogove s idejama za nove motociklističke avanture i putovanja:

Prvi dio - Volite motore? Donosimo vam 4 prijedloga za spektakularna putovanja motorom po Hrvatskoj: Što birate? Plominka, od Mošćeničke Drage pa do Vozilića ili od Gospića prema Sjevernom Velebitu?

Drugi dio - Od Istre, Dalmacije i otoka sve do Slavonije, ljepote Hrvatske omogućuju priliku za sjajna putovanja motorom.

Zašto Sava Moto asistencija?

Uz akciju obaveznog osiguranja motora uz Sava osiguranje i Moto asistenciju, duplo ste na dobitku:

1. Već i najmanji asistencijski slučaj višestruko isplaćuje uloženo, Premium Moto asistencija uz 268 kn godišnje značajno je povoljnija već od jednog zvanja vučne službe, a osigurani ste i mnoštvom drugih korisnih pokrića.
2. Uz ugovaranje Sava moto asistencije imate pravo na spomenutih 15-25% popusta na obvezno osiguranje motora.

Akcija osiguranja motora

Želimo vam sretan početak nove sezone motora! Isprobajte predložene motociklističke rute, nadamo se da će vam svidjeti putovanja. Nadamo se što manjem broju nepredviđenih situacija na putovanjima ove godine, ali i u slučaju potrebe za asistencijom, možete biti mirni jer znate da ste pokriveni Sava Moto asistencijom.

Sretan put!

Nikad sami.

Prijavite se na naš Newsletter i povremeno dobivajte informacije o promo akcijama, novostima i uštedite!

*Za sva vaša pitanja, na raspolaganju vam stoje naše agentice na e-mailu ili na web-chatu u donjem desnom kutu ove stranice koju upravo čitate. Tu je i besplatni broj telefona 0800 913 023, a pratite nas i na našoj Facebook stranici.