Auto osiguranje online: Provjerite naš info izračun cijena auto i moto osiguranja

 

Jeste li već obnovili policu vašeg obveznog auto osiguranja?

Preferirate li policu ugovoriti u poslovnici, putem zastupnika ili možda direktno dok obavljate registraciju? Svi spomenuti načini su poznati, ali posljednjih godina sve je popularnije i tehnološki naprednije ugovaranje obaveznog auto ili moto osiguranja online. Zašto? Prvenstveno zbog jednostavnosti odabira. Naime, klijenti danas mogu jednostavno isprobati više online informativnih izračuna i pronaći ponudu koja im najviše odgovara.

cijena-auto-info-izracun-osiguranje

U dva koraka do cijene osiguranja vašeg vozila

Sava osiguranje je među prvima u Hrvatskoj svojim klijentima ponudilo opciju ugovaranja osiguranja online i od tada predano radimo na unaprjeđenju svih online usluga. Tako smo nedavno realizirali novo i još bolje webshop sučelje za info izračun i ugovaranje police.

Isprobajte novi info izračun

Uz obvezno osiguranje vežu se i teme zaštite bonusa, dopunskih pokrića, kaska, auto asistencije, pravne zaštite i drugih. Ovdje možete saznati više o svemu navedenom:

Više o auto osiguranju

Naime, ideja police osnovnog obveznog auto osiguranja je da se od nje naplati druga strana. Tako se i vi, u slučaju nezgode, naplaćujete sa tuđe police. Zbog toga je i auto osiguranje obvezno. No, ostale usluge, poput dopunskih pokrića, poput osiguranja vozača za štetu zbog tjelesnih ozljeda ili auto asistencije, namijenjene su da štite i pomažu isključivo vama.

Treba naglasiti kako prilikom ugovaranja police online nikada niste sami. Naši agenti dostupni su putem web chata, telefona, Facebook-a, e-maila za sva pitanja i savjete.

Što nakon ugovorene online police auto osiguranja?

Odmah po ugovaranju police, spremni ste za tehnički pregled! Ugovorite osiguranje iz udobnosti vlastitog doma jednostavno i sigurno. Uštedite vrijeme i novac.

 

Pročitajte više iz naše blog serije “Nikad sami - Dobro je znati”

4 razloga za Sava Moto asistencije - pomoć na cesti za motoriste

Imovina je većini ljudi zapravo ušteđevina. Saznajte više i osigurajte ju

 

Nikad sami.

Prijavite se na naš Newsletter i povremeno dobivajte informacije o promo akcijama, novostima i uštedite!

*Za sva vaša pitanja, na raspolaganju vam stoje naše agentice na e-mailu ili na web-chatu u donjem desnom kutu ove stranice koju upravo čitate. Tu je i besplatni telefon na broju 0800 913 023, a pratite nas i na našoj Facebook stranici.