Prednosti i koraci ugovaranja obveznog auto osiguranja online

 

U potrazi ste za obveznim osiguranjem automobila online ili želite saznati više o procesu ugovaranja osiguranja online? Na pravom ste mjestu, dobrodošli na blog Sava osiguranja

Auto i moto osiguranje, kao i brojna druga osiguranja, možete brzo, jednostavno i sigurno ugovoriti online iz ugode vlastitog doma. Prilikom čitavog procesa ugovaranja online, nikada niste sami, naše agentice su uz vas od prvog do zadnjeg koraka i to putem e-maila, web-chata u donjem desnom kutu ekrana, društvenih mreža: Facebooka i Instagrama, a tu je i besplatni telefon 0800 913 023.


Ugovaranjem automobilskog osiguranja online možete uštedjeti kroz cijenu auto osiguranja, ali štedite i na uloženom vremenu i gorivu koje biste potrošili na put.

Ugovori auto osiguranje online

Koji su koraci ugovaranja obveznog automobilskog osiguranja online?

Korak 1.

auto-moto-osiguranje-onlineRegistrirajte se i na e-mail zaprimate lozinku. Sa registrirane e-mail adrese se prijavljujete i unosite registarske oznake i ostale tražene podatke. Već u ovom 1. koraku saznajte iznos obaveznog automobilskog osiguranja.

Isprobaj info izračun

Korak 2.

Idući korak je odabir dodatnih pokrića poput: osiguranje od posljedica nesretnog slučaja, zaštita bonusa, auto asistencija - pomoć na cesti, dopunsko pokriće od sudara sa životinjama i druga.

Korak 3.

Nakon izvršenog plaćanja (jednokratno, obročno kartično i/ili virmanski) na e-mail adresu vam stiže Potvrda i spremni ste za odlazak na tehnički pregled vašeg automobila! Potvrdu isprintajte u dva primjerka, ona sadrži sve potrebne podatke o osiguranju, vozilu i osiguraniku. Ova Potvrda prihvaćena je na svim stanicama za tehnički pregled u Republici Hrvatskoj. Za kraj, originali police i Zelene karte doći će poštom na Vašu adresu.

Nikad sami uz Sava osiguranje

To je to, vaš automobil ili motor su sada osigurani. Jedno od boljih odabira dodatnih pokrića je upravo auto asistencija - pomoć na cesti. Naime, ovo korisno pokriće pomaže s brojnim rizicima tijekom putovanja, pokriva troškove vučne službe i brojna druga, a cijena se kreće već od 11.02 EUR (83 KN) godišnje.

Pročitajte još tekstova s našeg bloga “Nikad sami - dobro je znati”. Zanima vas kako pripremiti auto za zimu ili dobre prakse ušteda za električna vozila? Pročitajte: Pripreme automobila za zimu i dobre prakse za električna vozila.

Ili želite saznati više o benefitima kasko osiguranja? Tu je tekst Zašto kasko? Saznajte više o brojnim benefitima kasko osiguranja vozila.

Vidimo se u Sava Webshop-u. Ne plaćajte osiguranje vozila previše!

Nikad sami online

Prijavite se na naš Newsletter i povremeno dobivajte informacije o promo akcijama, novostima i uštedite!

*Za sva vaša pitanja, na raspolaganju vam stoje naše agentice na e-mailu ili na web-chatu u donjem desnom kutu ove stranice koju upravo čitate. Tu je i besplatni broj telefona 0800 913 023, a pratite nas i na našoj Facebook stranici.