Nikad sami – Dobro je znati

Online osiguranje od auto odgovornosti - brzo i povoljno 

Jeste li već kupili auto osiguranje putem interneta tj. online? Ako niste, ovdje možete pročitati više kako biste se upoznali s brojnim prednostima online kupovine osiguranja. Ako ste prije već osigurali Vaš automobil online, dobro je podsjetiti se brojnih prednosti koje Vam donosi kvalitetan Webshop osiguranja, uz stalnu korisničku podršku Sava osiguranja. 

Auto osiguranje INFO IZRAČUN I KUPNJA   

Brojne su prednosti online kupovine osiguranja od auto odgovornosti

Brzim izračunom putem kalkulatora osiguranja možete lako i jednostavno usporediti cijene auto osiguranja i biti sigurni da ćete dobiti najbolju ponudu baš za Vas. Kupovinom police auto osiguranja online trenutno dobivate HUO kod (Hrvatski ured za osiguranje) s kojim ste odmah spremni za tehnički pregled automobila. 

Sigurno online plaćanje

Neki još uvijek nisu uvjereni da je online kupnja auto osiguranja sigurna. Uložili smo puno truda i vremena u segment sigurnosti kupnje, a to potvrđuje i činjenica da je Sava osiguranje Webshop ponosni nositelj certifikata Sigurna trgovina, koji osigurava pouzdanost i garantira implementaciju Zakona o zaštiti potrošača Republike Hrvatske i Europske unije.

Štoviše, Webshop Sava osiguranja dobitnik je nagrade za najbolji webshop u kategoriji Legal za visoku usklađenost s zakonodovnim parametrima. Nagradu dodjeljuje udruga profesionalaca eCommerce Hrvatska, a prilikom analize priznati stručnjaci detaljno su proučili preko 30 poznatih webshopova od koji je Sava webshop dobio nagradu u spomenutoj kategoriji. 

auto osiguranje akcija

Ljudski kontakt - briga za osiguranike i korisnička podrška

Prilikom online kupnje auto osiguranja, nikada niste sami - kako glasi i slogan Sava osiguranja. Naši online agenti na raspolaganju su Vam na svakom koraku prilikom osiguranja Vašeg automobila. Agenti su dostupni putem Web chata u donjem desnom dijelu svake stranice na sava-osiguranje.hr uključujući i ovu.

Za sve upite samo kliknite na zeleni kvadratić “Pošaljite nam poruku” i prvi slobodni agent bit će s vama u najkraćem mogućem roku. Osim toga, možete nam se javiti i putem kontakt obrasca, ili nas putem naše Facebook stranice, a možete nazvati i besplatan broj telefona 0800 913 023.

Auto asistencija je tu za Vas

Uz Vašu policu osiguranja od auto odgovornosti, dobro je dodatno ugovoriti neku od 8 Sava asistencija - pomoć na cesti i to već od 83 kn za automobile, a 74 kn za motore. Sama polica osiguranja od auto odgovornosti služi tome da se druga oštećena strana naplati iz Vaše police, dok auto asistencijom osiguravate pomoć na cesti sebi, kada Vam je potrebna, u obliku pokrića koje sami odabirate, poput: pomoć na mjestu asistencijskog slučaja, vuča vozila, smještaj u hotelu ili zamjensko vozilo.

Kupite online auto osiguranje i asistenciju ovdje.

Kako biste na vrijeme dobivali vijesti o promo akcijama i najboljim ponudama, prijavite se na naš tjedni Newsletter.

Nikad sami uz Sava osiguranje.