Što nam je donijela izazovna 2020. godina


Kratki pregled godine

Novi blog odlučili smo posvetiti pregledu izazovne godine za nama. Krenimo od početka, na samom kraju 2019. godine zbog rasta obujma poslovanja preselili smo sjedište u Sky Office u ulici R. Frangeša Mihanovića 9. Također, Sava osiguranje proširilo je poslovanje na hrvatskom tržištu preuzimanjem portfelja dvaju ERGO društava. Ovom akvizicijom Sava osiguranje, d.d. – Podružnica Hrvatska postalo je dvostruko veće uz snažniju tržišnu poziciju.

Početkom 2020. bili smo svjedoci velikih potresa u Zagrebu, a kasnije i u Banovini, kao i pandemije virusa COVID-19. U samom početku pandemije poduzeli smo sve potrebne preventivne mjere kako bismo zaštitili zdravlje naših zaposlenika, klijenata i partnera. Nastavljajući proces digitalizacije poslovanja kao moderno osigurateljno društvo, fokusirali smo naše snage na online poslovanje i pružanje online usluga osiguranja. Tako se online mogu ugovoriti šest vrsta osiguranja, od automobilskog i putnog sve do osiguranja imovine i osiguranja od nezgode. Naravno, prilikom cijelog procesa online ugovaranja osiguranja, naši agenti vam stoje na raspolaganju putem besplatnog telefona, e-maila, web-chata i Facebooka. Uz Sava osiguranje, nikad niste sami.

sava-osiguranje-2020-potres-imovina-kuca-stanOvim putem izražavamo suosjećanje svima koji su pogođeni nedavnim razornim potresom koji su zadesili Sisačko – moslavačku županiju te posebno izražavamo sućut obiteljima koje su u ovoj tragediji izgubile svoje najbliže.

Vezano za proces prijave štete uzrokovane potresom po svojim policama osiguranja imovine, više možete saznati na sljedećoj poveznici: Važna obavijest - Prijava štete od potresa.

Nastavljamo podupirati hrvatski sport

I u 2020. godini nastavili smo podupirati hrvatski sport i promovirati zdrave načine života. Ponosni smo glavni sponzor HNK Rijeka, prvoligaša koji je gledateljima priuštio uzbudljive nogometne trenutke. Sudjelovanjem u Europa ligi protiv velikih klubova poput talijanskog Napolija ili španjolskog Real Sociedada, Rijeka je pokazala snagu hrvatskog nogometa. Također, David Kastelic, predsjednik uprave Sava osiguranja, postao je član upravnog odbora HNK Rijeka.

Nastavili smo podupirati i uspješni veslački klub HAVK Mladost čiji su članovi i braća Sinković, a podržali smo i perspektivnu hrvatsku tenisačicu Astrid Joha-Bilić iz Zadra.

Inovacije i promocije

Održali smo i 2. Inovacijsku akademiju Osigurateljne grupe Sava. Nastavak je to naših težnji da Sava osiguranje potvrdi kulturu inovacija kao poslovnu svakodnevicu i tradiciju.

Nastavili smo s uspješnim plasiranjem Vigo osiguranja, novog i inovativnog telemetrijskog produkta koji brine o osiguraniku i motoru 24/7. Nastavili smo i s Promo akcijama poput: “Siguran dom uz gratis telefon”, “Paketi dopunskih pokrića uz policu auto osiguranja”, “Motoristi uštedite 15% - 25%”, “Zdravlje biraj i profitiraj” i "Vigo biraj i profitiraj".

Što smo naučili?

Ostavljajući 2020. za nama, u 2021. godinu krećemo mudriji, iskusniji i hrabriji. Naučili smo se prilagođavati novim okolnostima, biti inovativni, ali i više brinuti za svoje bližnje. Vođeni našim sloganom koji glasi “Nikad sami”, nastojimo promovirati važnost zajednice i važnost povezanosti i brige jedni za druge. Stoga, budimo zajedno i u 2021. godini.

 

Nikad sami uz Sava osiguranje.

Prijavite se na naš Newsletter i povremeno dobivajte informacije o promo akcijama, novostima i uštedite!

 *Za sva Vaša pitanja, na raspolaganju Vam stoje naše agentice na e-mailu ili na web-chatu u donjem desnom kutu ove stranice koju upravo čitate. Tu je i besplatni broj telefona 0800 913 023, a pratite nas na našoj Facebook stranici.