Tražite ideje za putovanje? Donosimo idealne 4 proljetne destinacije i putno osiguranje online

 

Ulovite najbolja i najjeftinija putovanja

Mnogi upravo predsezonu smatraju najboljim periodom za putovanje i istraživanje novih krajolika, zemalja i kultura. Središnji dio ljeta srpanj i kolovoz redovito će biti prepuni ljudi, što znači: gužve na cestama, gradovima, aerodromima, mnoštvo stresa i u krajnjoj liniji - manje vremena za glavnu stvar: odmor i nova iskustva. Zbog toga ćemo se u današnjem blogu pozabaviti temom proljetnih putovanja i predložiti nekoliko destinacija, koje bi vas mogle inspirirati.

Saznaj više o putnom osiguranju

Prije toga, dobro je podsjetiti se na pristupačnosti i nužnost putnog zdravstvenog osiguranja, prije bilo kojeg putovanja u inozemstvo. Putno osiguranje jednostavno i lako se ugovara online, kao pojedinačno, obiteljsko ili grupno. Čim kupite avionsku kartu ili isplanirate plan puta automobilom, posjetite naš Webshop i u par koraka osigurajte svoje putovanje.

putno-osiguranje-obiteljNajbolje je ugovaranje putnog osiguranja smatrati dijelom standardne pripreme za putovanje. Vrijedi podsjetiti, putno zdravstveno osiguranje namijenjeno je osiguranju osoba koje putuju izvan Republike Hrvatske. Gdje putujete? O tome ovisi vrsta teritorijalnog pokrića koje vam treba. U ponudi su dvije vrste teritorijalnog pokrića: Europa + i Cijeli svijet. Europa + uključuje i dobar dio Azije i Sjeverne Afrike.

I, gdje biste sve mogli otputovati ovo proljeće?

1. Bali, Indonezija. Krenimo odmah u daleke krajeve. Bali u Indoneziji odličan je izbor za proljetno putovanje. Iako je tehnički i dalje kišna sezona, ona nije u punom jeku i načelno se svodi na pokoji pljusak. Turista i gužvi će biti manje, ceste prohodnije, a avioni i hoteli su poprilično jeftiniji. Svibanj je idealan mjesec za uloviti najbolje ponude uz najmanje kišne sezone.

2. Madrid, Španjolska. Madrid i čitava Španjolska uvijek su vrijedni posjeta, ali proljeće nudi neke posebne prednosti. Za početak, posjet Španjolskoj usred ljeta znači vrlo visoke temperature, puno veće od ovih na Jadranu, i puno gužvi. Proljeće donosi najbolje u smislu klime, pogotovo ako od Madrida planirate putovati južno prema Sevilji. Španjolska je idealna za putovanje automobilom, ali i vlakovi su fantastični, uz mnoštvo avionskih letova iz Hrvatske.

Provjeri cijenu putnog osiguranja

3. Beč, Austrija. Beč je nadaleko poznat kao jedan od najljepših Europskih gradova, kao i jedan od globalnih gradova koji nudi odličnu kvalitetu života. Kao i mnogu Europski gradovi, Beč je stvoren i za šetanje, a s obzirom na mnoštvo kulturnih događaja, kulturnog uzdizanja neće nedostajati. U Beču se nalazi i najveći austrijski muzej “ Kunsthistorisches Museum Wien”. Za one željne aktivnog odmora, tu je planinarenje u obližnjim Alpama. Do Beča ste automobilom za čas!

4. Otok Poros i Grčka. Iako s Grčkom dijelimo puno, još od antičkih vremena, rijetko kad zapravo tamo putujemo na odmor. Poros je popularni otok u blizini Atene, a njegove šarmantne plaže privlače mnoštvo gostiju iz cijelog svijeta. Ipak, još u kasno proljeće možete uloviti dobre temperature uz odsustvo gužvanja na plaži. Gastronomska ponuda je odlična. Ako imate vremena možete otputovati automobilom, ali avion je svakako konfornija opcija.

Ako putujete osobnim automobilom, dobra je ideja ugovoriti i Auto asistenciju uz Vaše Sava osiguranje automobila. Prepustite nam sve potencijalne nezgode i neočekivane probleme, a na vama je da uživate u novim iskustvima.

Nikad sami.

Prijavite se na naš Newsletter i povremeno dobivajte informacije o promo akcijama, novostima i uštedite!

*Za sva vaša pitanja, na raspolaganju vam stoje naše agentice na e-mailu ili na web-chatu u donjem desnom kutu ove stranice koju upravo čitate. Tu je i besplatni telefon na broju 0800 913 023, a pratite nas i na našoj Facebook stranici.