Zašto ugovoriti putno osiguranje uz pregled najboljih skijaških destinacija ove sezone

 

Prava sezona zimskih radosti je pred nama

Snijeg je zabijelio dobar dio Hrvatske i nakon niza godina donio najavu snježnog Božića. To upućuje i na sjajnu skijašku sezonu pred nama. U ovom novom blogu iz serije Nikad sami - Dobro je znati ukratko ćemo objasniti zašto se putno osiguranje smatra standardnim dijelom svakog putovanja, a podsjetit ćemo i na neke od najboljih skijaških destinacija koje nude dobar omjer cijene i skijaških doživljaja.

Online ugovaranje putnog osiguranja početna je točka pri planiranju svakog puta u inozemstvo. Štoviše, tip putovanja koje se sastoji od intenzivne i potencijalno opasne fizičke aktivnosti poput skijanja, podrazumijeva i jednaku važnost putnog zdravstvenog osiguranja koje sadrži pokrića poput helikopterskog prijevoza do bolnice u slučaju nužde, do maksimalnog iznosa troška prijevoza od 5.000 EUR.

putno-osiguranje-skijanje-cijenaPutno osiguranje baš za skijaše

Zbog toga Sava osiguranje nudi i posebnu policu putnog zdravstvenog osiguranja baš za skijaše - koja sadržava i pokriće nužnog helikopterskog prijevoza.

Osim skijaškog, odaberite iz ponude svih vrsta putnog zdravstvenog osiguranja ovisno o vašim potrebama:

Individualnog - Obiteljskog Grupnog - Godišnjeg

Od sada isprobajte novi, najbrži način izračuna cijene putnog osiguranja online uz unaprijeđeni sustav izračuna.

Informativni izračun i kupnja

Ako putujete više puta godišnje tu je Godišnje putno zdravstveno osiguranje uz povoljniju premiju ako ste na putu manje od 92 dana unutar jedne godine, a cijena počinje već od 53,35 EUR za razdoblje od jedne godine.

Osim toga, u slučaju da se želite dodano osigurati vezano za COVID-19, tu su troškovi liječenja uslijed zaraze virusom COVID-19 koji su pokriveni za teritorijalno pokriće EUROPA+, odnosno vrijede isključivo za putovanja u Europi.

Vrijeme je za skijanje!

Skijanje je aktivnost koja zbližava obitelj i prijatelje: skijanje po prelijepim padinama po danu i večernja druženja na toplom.

Krenimo na pregled skijaških destinacija koje nude dobar omjer cijene i kvalitete skijaških doživljaja.

1. Ski Arlberg, Austrija

Ovo veliko poznato skijalište locirano je u zapadnom dijelu Austrije. Iako nije najjeftinije, nudi spektakularna iskustva i skijaške staze. Štoviše, njemački turistički web portal Travelcircus, proglasio je Ski Arlberg za "najljepši skijaški odmor u cijeloj Europi".

Ugovori putno osiguranje

2. Matterhorn, Italija

Ovo je jedno od najvećih skijališta na svijetu, a dijeli se na talijanski i švicarski dio. Zbog razlika u cijeni zadnjih godina talijanski dio skijališta sve više privlači publiku. Osim toga, Matterhorn je i najviše skijalište u Alpama.

3. Val d’Isère i Tignes, Francuska

Ova poznata skijališta smještena su u francuskim Alpama uz pitoreskni centar gradića Val d'Isère. Razina usluge je vrhunska i možda ćete doći u napast potrošiti nešto više, ali nije nužno. Sezona skijanja je od prosinca do svibnja.

4. Krvavec, Slovenija

Ovo poznato slovensko skijalište ima ukupno 26 skijaških staza i nudi mnoštvo aktivnosti i sadržaja za sve uzraste. Krvavec je drugo najveće slovensko skijalište, u blizini je Kranj, a Ljubljana je udaljena svega 25 km.

5. Jahorina, Bosna i Hercegovina

Svima blisko skijalište, Jahorina nastavlja bogatu tradiciju zimskih sportova. Još 1984. godine ovdje su se održale zimske Olimpijske igre. Sarajevo je udaljeno oko 35 km i može biti dobra ideja za izlet. Jahorina je jedno od najpopularnijih skijališta na ovim područjima.

Gdje god krenuli, osim putnog zdravstvenog osiguranja kao vašeg vjernog suputnika, najbitnije je ponijeti dobru volju i ova skijaška sezona bit će za pamćenje. Ako putujete kao obitelj - savjetujemo ugovoriti povoljnije Obiteljsko putno osiguranje, ako putujete s grupom prijatelja tu je Grupno putno osiguranje, a ako inače putujte u inozemstvo nekoliko puta godišnje - tu je Godišnje putno zdravstveno osiguranje. Isprobajte i novi kalkulator Izračuna cijene putnog osiguranja. Želimo vam sretan put i nezaboravne skijaške avanture!

Nikad sami na putovanju

Prijavite se na naš Newsletter i povremeno dobivajte informacije o promo akcijama, novostima i uštedite!

*Za sva vaša pitanja, na raspolaganju vam stoje naše agentice na e-mailu ili na web-chatu u donjem desnom kutu ove stranice koju upravo čitate. Tu je i besplatni broj telefona 0800 913 023, a pratite nas i na našoj Facebook stranici.