Nikad sami – Dobro je znati

Znate li kako si možete olakšati život? Upoznajte 4 jedinstvene vrste asistencija i osiguranja.

Svi znamo da nas život ponekad iznenadi.

Život nas ponekad iznenadi dobrim vijestima i neočekivanim iznenađenjima. S druge strane, ponekad životna iznenađenja znače neočekivane probleme, stres i financijske troškove. Naš je posao osigurati mnogobrojne vrste pomoći - asistencija, kako bismo zajedno prebrodili sve što nam život donese. Jer sve je puno lakše kada niste sami. Pogotovo u nepredviđenim situacijama vezanim za automobil, motor ili imovinu.

S tim na umu, želimo vam biti na raspolaganju za razne neočekivane događaje. Zbog toga smo osmislili niz asistencija, od kojih su neke jedinstvene u Hrvatskoj.

Kako vam možemo pomoći da si olakšate život?

Sava osiguranje asistencije blog

1. Auto asistencija koja je uvijek pri ruci.

Neki od nas koriste automobil svakodnevno, a neki povremeno. Ali nitko ne voli kada se auto pokvari na putu, kada zaboravimo ključeve ili kada je potrebna vuča vozila. Kako možemo pomoći? Za vas smo pripremili izbor od čak 8 asistencija - pomoć na cesti, od toga 6 asistencija za automobile i 2 za motore i skutere. Tu su osnovne asistencije za one koje se ne voze previše, ali i Premium asistencije ili asistencije za poduzetnike.

Što je najbolje, auto asistencije kreću već od 83 kn godišnje.

2. Jedinstvena usluga Moto asistencije.

Motoristi se često susreću s nedostatkom asistencije u sklopu obaveznog osiguranja. Problemi poput: pomoći na mjestu asistencijskog slučaja, problema s gorivom ili ključevima ili čak i noćenja u hotelu, svi su pokriveni i u osnovnom paketu Moto asistencije. Do trenutka pisanja teksta, jedino Sava osiguranje u Hrvatskoj nudi ovakvu uslugu Moto asistencije. Već za 74 kn godišnje vaša briga postaje naša.

3. Vigo osiguranje motora - 24/7 nadzor motora.

Vigo je revolucionarni telemetrijski proizvod koji smo razvili u suradnji sa start-up poduzećem Movalyse. Možda već znate, ali Vigo osiguranje omogućava: osiguranje protiv krađe, automatski SOS poziv u slučaju nesreće, 24/7 nadzor motora i pregled vožnje. Kako to funkcionira? Vigo uređaj jednostavno se postavi na motor i poveže s aplikacijom na vašem mobitelu. Na taj način imate stalni nadzor nad motorom, a jedinstvena Vigo tehnologija brine za vas i vaš motor. Bitno je naglasiti kako Vigo osiguranje nije vezano uz datum registracije i ostala osiguranja. Više o Vigo osiguranju možete pročitati ovdje. Već od 49 kn mjesečno. 

4. Osigurajte svoj DOM i drugu imovinu uz asistenciju na raspolaganju.

Posljednja vrsta jedinstvene asistencije koja vam može olakšati život je novo osiguranje imovine DOM koje osigurava više 50 rizika za različite opasnosti. Osigurati možete gotovo sve tipove imovine kao i objekte koji dajete u najam. Pod osiguranje DOM spadaju: Osobna i kućna asistencija, osiguranje od nezgode, pravna zaštita, osiguranje kućnih ljubimaca i brojne druge opcije, ovisno o vašim potrebama. Osigurajte kuće, stanove, vikendice, spremišta, garaže ili vrijednu opremu. Na raspolaganju uvijek stoji Asistencijski centar Sava osiguranja. Neka DOM bude vaše osigurano utočište.

Više o svim jedinstvenim vrstama osiguranja možete saznati na poveznicama niže. Iskoristite i popuste koji se nude na Sava Webshopu, iz ugodnosti vlastitog doma.

1. Auto asistencija koja je uvijek pri ruci - već od 83 kn godišnje.
2. Jedinstvena usluga Moto asistencije - vaše brige postaju naše već od 74 kn godišnje.
3. Vigo osiguranje motora - 24/7 nadzor motora.
4. Osigurajte svoj DOM i drugu imovinu uz asistenciju na raspolaganju - već od 1 kn dnevno.

Nikad sami uz Sava osiguranje.

Prijavite se na naš  Newsletter ovdje i povremeno dobivajte promo akcije, novosti i uštedite!

*Za sva vaša pitanja, na raspolaganju vam stoje naše agentice na besplatnom broju telefona 0800 913 023, na našoj Facebook stranici, e-mailu ili na web-chatu u donjem desnom uglu ove stranice koju upravo čitate.

Pročitajte više