18.3.2020.

Važna obavijest – izvanredna situacija COVID-19 – novosti o poslovanju i dostupnosti usluga

Obzirom na izvanrednu situaciju i na mjere opreza koje je uvela Vlada Republike Hrvatske u cilju prevencije daljnjeg širenja zaraze virusom COVID-19, prenosimo vam nekoliko važnih informacija vezano za naše poslovanje i dostupnost naših usluga:
 
  • Sava osiguranje aktivno prati razvoj situacije s korona virusom i poduzima sve potrebne preventivne mjere prema preporukama stručnjaka kako bismo dodatno zaštitili naše zaposlenike, klijente i partnere.
  • Naši prodajni uredi diljem Hrvatske i dalje su otvoreni i dostupni svima, poštujući pri tome upute za maksimalnu zaštitu vlastitog i tuđeg zdravlja. Obzirom na trenutnu izvanrednu situaciju i na mjere opreza obavještavamo vas da naši prodajni uredi rade smanjenim kapacitetom i u radna vremena koja mogu biti različita od onih navedenih na našim internet stranicama. 
  • Molimo vas da telefonski provjerite radno vrijeme prodajnog ureda koji želite posjetiti ili ako ste u mogućnosti informaciju dobijete od svog zastupnika u osiguranju. Voditelji svih prodajnih ureda i dežurni zaposlenici dostupni su vam putem e-pošte i mobitela.
  • U našem Sjedištu u Zagrebu, R. Frangeša Mihanovića 9 (Sky Office), svim djelatnicima kojima priroda posla dopušta omogućen je rad od kuće, te je osigurano vođenje svih ključnih procesa. U Sjedištu u prodajnom uredu u prizemlju je organizirano dežurstvo za pomoć klijentima i prijem pošte od 8 do 16 sati.
  • Pozivamo vas da se u što većoj mjeri koristite našim online kanalom ugovaranja polica osiguranja te informativnog izračuna cijene putem našeg webshopa.
  • Podsjećamo na prethodno objavljenu uputu da se sve prijave šteta i zahtjevi za naknadu troškova mogu poslati e-mailom putem obrazaca dostupnih na webu. Uputa za prijavu šteta.
  • Za sve informacije u vezi polica i premija molimo vas obratite se svom prodajnom zastupniku, na e-mail adresu: info@sava-osiguranje.hr ili na telefon: 01 6666 300.
  • Kad god ste u mogućnosti, molimo vas da se našim zastupnicima obratite telefonski ili putem elektroničke pošte.

Mi smo vam na raspolaganju te vas pozivamo da i dalje pratite našu web stranicu za sve daljnje obavijesti.

Hvala vam na razumijevanju i doprinosu vašoj sigurnosti i sigurnosti drugih.

Nikad sami!
Sava osiguranje, d.d. – Podružnica Hrvatska