Auto osiguranje - obavezno osiguranje

Obvezno osiguranje od autoodgovornosti zakonski je imperativ svakog vozača ili vozačice. Auto osiguranje štiti žrtve u prometu, ali i pruža financijsku zaštitu vlasniku police osiguranja od autoodgovornosti, tj. Vama. Osim osnovnog, postoje i dopunska, prokušana pokrića poput osiguranja od posljedice nesretnog slučaja, zaštite bonusa, pravne zaštite, dopunskog osiguranja od sudara sa životinjama i osiguranje vozača za štetu zbog tjelesnih ozljeda. Više o ponudi osiguranja od autoodgovornosti Sava osiguranja možete pročitati klikom na ovaj link.   
 
Osim spomenutih pokrića, vrlo je popularna i Sava asistencija - pomoć na cesti, gdje smo pripremili čak 8 vrsta asistencija prema vašim potrebama. Glavna prednosti auto osiguranja u 21. stoljeću, osim bogatih pokrića, je i mogućnost auto osiguranja online. Naime: nema više čekanja u redovima jer policu možete kupiti online, dobijte Vaš HUO kod i spremni ste za tehnički! Štoviše, na raspolaganju Vam je i izračun cijene police auto osiguranja, popularni Kalkulator izračuna cijene osiguranja
 
 


Na web stranici Sava osiguranja možete pronaći i seriju korisnih tekstova "Nikad sami - dobro je znati". Za Vas smo izdvojili neke od popularnih tekstova:

 
1. Sigurnost online kupnje: kako biti siguran i iskoristiti sve prednosti online kupnje osiguranja? Kada ste zadnji put kupili nešto putem interneta? Jeste li bili zadovoljni? Kao i svaka trgovina, online kupnja utemeljena je u povjerenju i kvaliteti pružene usluge. Pročitajte više ovdje
 
2. Online prodaja osiguranja u Hrvatskoj - trendovi i budućnost. Koji su trendovi online prodaje u Hrvatskoj i Europi?
Kako osiguranici profitiraju od novih digitalnih tehnologija? Pročitajte više ovdje.
 
3. Odabir i ugovaranje auto osiguranja: što je sve dobro znati? Kako ugovoriti najbolje auto osiguranje? Iskoristite sve pogodnosti online kupnje. Uložite nešto truda i pribavite si najbolju ponudu. Pročitajte više ovdje.
 
4. Pomoć na cesti: 8 novih Sava asistencija kreirano baš za Vas. Potpunu Sava-auto-asistencijabrigu oko posljedica nezgode prepustite nama. Ugovorite jednostavno i brzo online putem Sava Webshopa. Pročitajte više ovdje.
 
5. Kako najbrže prijaviti štetu vašem osiguranju? Prijava štete načelno je stresan proces. No, to ne treba nužno biti tako. Što napraviti i kome se obratiti u slučaju nesretnih okolnosti - štete? Za početak, dobro je sjetiti se da ste ipak osigurani. Pročitajte više ovdje.
 
Za sve Vaše upite, ponude i izračune auto osiguranja naši agenti dostupni su putem web-chata na stranici Sava osiguranja, na besplatnom telefonu 0800 913 023 ili na Facebooku Sava osiguranja. Osim toga, Sava osiguranje nudi veliki broj proizvoda osiguranja online, koje možete provjeri na našem Webshopu. Vozite pažljivo i sretno web surfanje!