Pregled najvećih motorijada i akcija osiguranja motora

 

Nova motoristička sezona je pred vratima

Kalendarsko proljeće kuca na vrata, a toplo vrijeme već je izmamilo motoriste na ceste. Već smo pisali o održavanju vaših motornih ljubimaca i pripremi za novu sezonu, a danas ćemo se pozabaviti bitnim dijelom motociklističke kulture, to su moto susreti - popularne motorijade. Moto susreti pružaju sjajnu priliku za kraća ili duža putovanja, upoznavanje novih dijelova Lijepe naše, novih ruta, ali i za upoznavanje drugih zaljubljenika u motore i naravno, dobru glazbu i provod. Velika je lista svih motorijada u Hrvatskoj, zbog toga smo za vas odlučili odabrati nekoliko koje bi vrijedilo posjetiti.

Prije nego li krenemo na motorijade, podsjećamo da je u tijeku akcija osiguranja motora u kojoj možete uštedjeti do 25 % na obaveznom osiguranju motora uz ugovaranje Moto asistencije: jedinstvene asistencije namijenjene motoristima koja stoji na raspolaganju vozačima čitavu godinu, u Hrvatskoj i u inozemstvu.

akcija-osiguranje-motora-cijenaUštedi do 25% na osiguranju motora

Uz Moto asistenciju brinemo za vas i vaš motor kao nitko do sada, a već samo jedno zvanje asistencije može donijeti značajne uštede vašeg novca, ali i vremena. Dobro je znati da je netko uvijek tu za vas u slučaju kvara ili problema na cesti. Saznajte više.

Kratki pregled odabranih moto susreta

1. Croatia Bike Week, Pula, 28. kolovoza do 3. rujna

Poznati moto susret vraća se nakon trogodišnje pauze u Pulu na Vallelungi. Ovaj veliki internacionalni susret privlači bajkere iz cijele Europe uz poznatu istarsku gostoljubljivost i tople morske vizure.

2. Moto Susret MK CRAZY WOLF'S - Gospić, Lika, Hrvatska, 18. - 20. kolovoza

Ova ipak manja motorijada održava se u Gospiću u šumskom okruženju naše Like. Ako se usred ljeta zaželite osvježenja na cestama u unutrašnjosti, ovaj susret je dobar povod.

3. Moto vikend 23., Trebinje, BiH, 9. - 10. lipnja

Velika motorijada održava se početkom lipnja Trebinju i privlači mnoštvo lokalnih i inozemnih bajkera. Datum za 2023. godinu je potvrđen, a prošlu godinu susret je otvorio koncert Hladnog piva.

4. Mega Bikers susreti 18., Slavonski Brod, 12. - 14. svibnja

Najveća motorijada u Slavoniji održava se u Slavonskom Brodu već 17 godina. Očekuje vas veliko druženje bajkera, koncerti, odlična hrana i mnoštvo događanja, iako ovogodišnji susret nije još službeno potvrđen.

Isprobaj Info izračun

Ideje i inspiracije za život na motoru

Nova moto sezona donosi po desetke moto susreta svaki mjesec, stoga valja dobro odabrati. Naravno, motor treba pripremiti za nova putovanja, zbog toga smo sastavili kratki podsjetnik za održavanje motora: Kako se pripremiti za novu motorističku sezona i uštedjeti do 25 %.

Tražite inspiraciju za nove moto rute i putovanja? Provjerite našu listu 5 prijedloga za izlete po Hrvatskoj koje morate provjeriti, prvi i drugi dio.

Želimo vam sretan put i mnoštvo novih doživljaja i prijateljstava na motorijadama i naravno - što više otvorene ceste!

 

Nikad sami na motoru

Prijavite se na naš Newsletter i povremeno dobivajte informacije o promo akcijama, novostima i uštedite!

*Za sva vaša pitanja, na raspolaganju vam stoje naše agentice na e-mailu ili na web-chatu u donjem desnom kutu ove stranice koju upravo čitate. Tu je i besplatni broj telefona 0800 913 023, a pratite nas i na našoj Facebook stranici.