Kako se pripremiti za novu motorističku sezona i uštedjeti do 25%

 

Nove ceste su već na vidiku, jeste li spremni za vožnju?

Polako se zahuktava nova motociklistička sezona. Iako proljeće nije kalendarski i klimatski potvrđeno, motoristi su već u veljači mogli iskoristiti mnoštvo prekrasnih sunčanih dana za prve ovogodišnje vožnje. S obzirom na promjenjivo vrijeme, dobro je biti spreman i imati pripremljen i osiguran motor za nove avanture na dva kotača.

S novom sezonom bliže se otvorene ceste, izleti, putovanja, ali i motorijade. Prije nego li se prepustimo otvorenoj cesti, treba se pripremiti za novu sezonu motora. Saznajte kako:

motor-osiguranje

Kompletno se pripremite za novu sezonu u 6 koraka:

1. Provjerite razinu ulja i promijenite ga po potrebi, svakih 5-10 tisuća kilometara. Provjerite i razinu ulja za kočnice, kao i rashladne tekućine.

2. Provjerite generalno stanje motora, akumulatora, filtera zraka, a obavezno provjerite i stanje guma.

3. Uz pranje motora, očistite lanac (ako već niste) i podmažite.

4. Budite dodatno oprezni u ovom prijelaznom razdoblju. Naime, većina vozača automobila u zimskom periodu zaboravila je na motoriste kao sudionike u prometu.

5. Uštedite do 25% na obaveznom osiguranju motora, skutera i motocikla. U tijeku je akcija osiguranja motora uz uštedu od 15 do 25% s ugovaranjem Moto asistencije. Brinemo za vas i vaš motor kao nitko do sada.

Akcija osiguranja motora

6. Razmišljate o putovanjima motorom i tražite inspiraciju? Odaberite motociklističke rute, pročitajte više s našeg bloga:

a) Volite motore? Donosimo vam 4 prijedloga za spektakularna putovanja motorom po Hrvatskoj, prvi dio

b) Volite motore? Donosimo vam 4 prijedloga za spektakularna putovanja motorom po Hrvatskoj, drugi dio

c) Savršeni ljetni izleti motorom, treći dio. Najbolje osiguranje motora i asistencija

Uštedite do 25% na osiguranju motora

Motor je veliki užitak i ljubav, ali i odgovornost. Nadamo se da će vam naši savjeti i prijedlozi biti od koristi i ubrzati izlazak  na cestu. Sretan početak nove sezone motora 2023.!

Nikad sami na motoru

Prijavite se na naš Newsletter i povremeno dobivajte informacije o promo akcijama, novostima i uštedite!

*Za sva vaša pitanja, na raspolaganju vam stoje naše agentice na e-mailu ili na web-chatu u donjem desnom kutu ove stranice koju upravo čitate. Tu je i besplatni broj telefona 0800 913 023, a pratite nas i na našoj Facebook stranici.